ΣΤΟΜΙΟ

Απόσταση: 10.2 km
Διαδρομή: Άσφαλτος

Για ποιους: για αυτούς που θέλουν να λιώσουν στις ρακέτες, στο βόλευ, στο Kite, στο Wind Surfing και ότι άλλο καλοκαιρινό άθλημα υπάρχει ακούγοντας παράλληλα την δυνατή μουσική από το Beach Bar της παραλίας. Επίσης για αυτούς που θέλουν απλά να αράξουν στην ξαπλώστρα τους και μαζί με τα διάφορα κοκτέιλ από τα Beach Bar της παραλίας να απολαύσουν τα θανατηφόρα κορμιά που κυκλοφορούν σε αυτήν (και δεν είναι και λίγα).

Δεν είναι: για αυτούς που θέλουν να διαβάσουν το βιβλίο τους και να χαλαρώσουν μιας και η δυνατή μουσική που παίζει καθημερινά αλλά και οι διάφορες αθλοπαιδείες δεν θα σας αφήσουν σε ησυχία.

Τι να πάρετε μαζί:

  • Εάν παίζετε ρακέτες…πετσέτα, λάδι, ρακέτες και μπαλάκια.
  • Εάν πάλι δεν παίζετε ρακέτες…πετσέτα, λάδι και κανένα κράνος για σιγουριά.

Εάν πεινάσετε:

Στο Αλλίμειο μπορείτε να πάρετε τοστάκια και σάντουιτς, ενώ στον Κούρο θα βρείτε κρέπες, foul extra σάντουιτς αλλά και για όσους προσέχουν την σιλουέτα τους χορταστικότατες φρουτοσαλάτες!!!

Προσοχή:

Στα μπαλάκια που ξεφεύγουν σπάνια μεν αλλά επικίνδυνα δε από τους ρακετίστες που τον Αύγουστο κυρίως μπορεί να είναι και περισσότεροι και από αυτούς που απλά αράζουν.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες – Πατήστε πάνω τους για να μεγενθύνουν

Πατήστε το εικονίδο για να δείτε την τοποθεσία στο

Έξτρα Πληροφορία

Το Στόμιο ανήκει στην κοινότητα του Οξυλίθου. Η ονομασία του Οξυλίθου προέρχεται από το σχήμα ακριβώς της κορφής (οξύς λίθος) αυτού του λόφου. Εκεί βρισκόταν ο κρατήρας ηφαιστείου που ήταν ενεργό πολλές χιλιάδες χρόνια πριν.