ΤΣΙΛΑΡΟ

Απόσταση: 12.3 km
Διαδρομή: Η μισή διαδρομή άσφαλτος και η άλλη μισή χωματόδρομος με μεγάλες κλίσεις! Καινούρια ή χαμηλομένα αυτοκίνητα καλά θα είναι να το ξανασκεφτούν!

Για ποιους: Μια παραλία καθαρά για αυτούς που λατρεύουν το συνδυασμό βουνό-θάλασσα, ιδανική για κάμπινγκ. Σκηνές και αντίσκηνα είναι οι επιλογές που σας δίνονται για τη διαμονή σας στο μαγευτικό Τσίλαρο. Μικροί, μεγάλοι και….πολύ μεγάλοι είναι σίγουρο ότι θα απολαύσουν το μπάνιο τους και θα το διασκεδάσουν. Η παραλία αποτελείται από δύο μέρη. Το μεγαλύτερο κομμάτι είναι για όλους ενώ το μικρότερο το οποίο βρίσκεται στο βάθος, ονομάζεται “Απόλαυση” και απευθύνεται σε αυτούς που ζεσταίνονται λίγο παραπάνω και τους ενοχλεί το μαγιό τους!!!

Δεν είναι: Για beachbarόβιους, για αυτούς που θέλουν μαζί με το μπάνιο να απολαύσουν και ένα δροσιστικό κοκτέιλ και γενικά για αυτούς που είναι λίγο καλομαθημένοι, αφού η παραλία δε διαθέτει ούτε καντίνα, ούτε ντουζιέρες ούτε τίποτα.

Τι να πάρετε μαζί σας:

  • Τα πάντα όλα.

Εάν πεινάσετε:

Εάν δεν έχετε μάθει να ψαρεύετε σαν τον Τζακ Νόρις που φωνάζει στα ψάρια ”εσύ εσύ και εσύ έξω” την πατήσατε εάν έχετε παραλείψει να πάρετε κάτι μαζί σας να φάτε! Όχι εντάξει όσοι έχετε πάει με τζιπ μπορείτε να πάτε στην διπλανή παραλία και να πάρετε από την καντίνα από σουβλάκια μέχρι και τηγανόψωμα.

Προσοχή:

Στις κατσίκες που λόγω της απουσίας φαναριών είναι μονίμως μέσα στη μέση.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες – Πατήστε πάνω τους για να μεγενθύνουν

Πατήστε το εικονίδο για να δείτε την τοποθεσία στο

Έξτρα Πληροφορία

Η παραλία πήρε το όνομα της από το σχήμα της που μοιάζει με στόμα σκύλου, και έτσι παλιά οι κάτοικοι των Βιτάλων την αποκαλούσαν Τσίλαρο που σημαίνει σκύλαρος.